Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Kvitová s Azarenkovou postoupily v Indian Wells

Indian Wells (USA) - Spojení světové trojky Petry Kvitové a jedničky Viktorie Azarenkové z Běloruska ve čtyřhře zafungovalo. Nově sestavený elitní pár porazil v prvním kole turnaje v Indian Wells českou hráčku Vladimíru Uhlířovou a Jihoafričanku Natalii Grandinovou snadno dvakrát 6:2. Se soutěží ve dvouhře se rozloučila Lucie Hradecká, která nestačila na Irinu Cameliau Beguovou a Rumunce podlehla po setech 6:4, 5:7 a 2:6.

Petra Kvitová
zdroj: ISIFA/EPA

Kvitová s Azarenkovou dostaly do čtyřhry divokou kartu, před zápasem si plácly, probraly taktiku a duel zvládly bez větších problémů za méně než hodinu. Soupeřky ničily především skvělým returnem a šestkrát jim prorazily podání.

Ve druhém kole je čekají Češka Květa Peschkeová s Ruskou Ninou Bratčikovovou, nebo páté nasazené Sara Erraniová a Roberta Vinciová z Itálie.

Třetí hráčka světa Kvitová výhrou oslavila své čtvrteční dvaadvacáté narozeniny. "Děkuji všem fanouškům a týmu za přání, jste hodní," napsala na facebooku. Wimbledonská vítězka zasáhne do dvouhry v sobotu nad ránem SEČ, její soupeřkou bude v 2. kole Barbora Záhlavová-Strýcová, se kterou loni ve stejné fázi prohrála.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články