Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Wozniacká: S tátou už trénovat nebudu

Kodaň - Světovou tenisovou jedničku Caroline Wozniackou už nebude trénovat její otec Piotr. Jednadvacetiletá Dánka s ním ukončila spolupráci a rozhodla se, že se zkusí připravovat pod vedením jiného kouče. Jeho jméno zatím neoznámila, má jít o bývalého profesionálního hráče. "Už nejsem trenérem Caroline," řekl Wozniacki den poté, co jeho dcera prohrála překvapivě hned v úvodním utkání turnaje v Cincinnati s Američankou Christine McHaleovou. Stejně dopadla předtím v Torontu, od Wimbledonu vyhrála na třech turnajích pouze jeden zápas.

Caroline Wozniacká
zdroj: Getty Images Sport autor: Michael Regan

Rozhodnutí změnit trenéra udělala Wozniacká právě po londýnském turnaji na trávě, kde vypadla v osmifinále a opět se tak nedočkala premiérového grandslamového titulu. "Od rána do večera jsme poslouchali, jak by měla Caroline hrát. Teď zkusí něco jiného. Jejím cílem je hrát více agresivně," prohlásil Piotr Wozniacki. "Momentálně nedokáže vyhrávat, protože neví, co hrát," uvedl.

Wozniacki je rozchodem zklamán. "Ale ať se děje cokoli, jsem její otec a budu ji dál podporovat," dodal. Wozniacká dosud vyhrála 17 turnajů WTA, na grandslamech se dostala nejdále do finále US Open 2009.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články