Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Berdych postoupil do 3. kola v Indian Wells

Indian Wells (USA) - Tomáš Berdych postoupil do 3. kola tenisového turnaje v Indian Wells. Ve svém úvodním zápase porazil Poláka Lukasze Kubota hladce 6:4 a 6:1. Jeho dalším soupeřem bude buď Němec Benjamin Becker, nebo Brazilec Thomaz Bellucci. Deblový specialista Kubot, jenž je v žebříčku o 120 míst níže než česká jednička, držel s favoritem krok pouze do stavu 4:4 v první sadě, poté už neuhrál jediný svůj servis a za hodinu a čtvrt odcházel poražen.

Nedařilo se naopak Barboře Záhlavové-Strýcové, která vypadla ve 3. kole s bývalou světovou jedničkou Anou Ivanovičovou. Proti Srbce neuhrála ve druhém vzájemném utkání znovu ani set a z kurtu odcházela s porážkou 2:6 a 2:6. V hlavní soutěži dvouhry žen tak z českých tenistek zůstala pouze Lucie Hradecká, která bude svůj zápas třetího kola proti Šuaj Pcheng z Číny hrát až v pondělí.

Záhlavová-Strýcová nenašla po celý zápas na Srbku zbraň a celkem pětkrát přišla o servis. V dalším kole se Ivanovičová může utkat se svou krajankou Jelenou Jankovičovou. Tu čeká ještě duel s Němkou Julií Görgesovou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články