Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Berdych je v pořádku, Davis Cup hrát bude

Ostrava - Český tenista Tomáš Berdych je po zranění v semifinále turnaje v Dubaji v pořádku. V prvním kole Davisova poháru příští týden v Ostravě proti Kazachstánu by měl nastoupit. "Dobrá zpráva z Ostravy. Tomáš Berdych je OK, do prvního kola nastoupí, do Ostravy dorazí večer," uvedl český tým prostřednictvím svého profilu na Facebooku.

Berdych v pátek v Dubaji nedohrál semifinále se Srbem Novakem Djokovičem, když kvůli zranění stehenního svalu zápas za stavu 7:6, 2:6 a 2:4 vzdal. "Nemohl jsem podávat, hýbat se do stran a hrozně to bolelo. Nebyla šance, že bych v takovém stavu v zápase pokračoval," řekl po utkání Berdych.

Absence české jedničky by pro tým kapitána Jaroslava Navrátila byla velkým oslabením. Kvůli horečkám se totiž omluvil Radek Štěpánek, místo kterého byl nominován devátý deblista světa Lukáš Dlouhý.

Zbytek týmu tvoří 102. hráč světa Jan Hájek a junior Jiří Veselý. V nominaci byl původně i Jan Hernych, ten však odřekl poté, co se s Navrátilem nedohodl na finančních podmínkách.

Je nám líto, video expirovalo.
Berdych si zahraje 1. kolo DC
Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články