Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Clijstersová se probila do finále Turnaje mistryň

Dauhá – Belgická tenistka Kim Clijstersová se stala první finalistkou Turnaje mistryň. V semifinále porazila Australanku Samanthu Stosurovou 7:6 a 6:1. O třetí titul na závěrečném podniku sezony, který vyhrála v letech 2002 a 2003, se utká s vítězkou zápasu mezi světovou jedničkou Caroline Wozniackou z Dánska a Ruskou Věrou Zvonarevovou.

Clijstersovou těsně před začátkem utkání potkala nepříjemnost, cestou do areálu měla automobilovou nehodu. Na internetovém serveru Twitter zveřejnila fotografii oficiálního vozu s poškozenými pravými předními dveřmi. "Měli jsme nehodu cestou na kurty. Všichni jsme v pořádku," okomentovala ji.

Navzdory tomuto incidentu Clijstersová i v pátém vzájemném zápase porazila finalistku letošního Roland Garros. Úvodní sadu pro sebe rozhodla v tie-breaku a ve druhém setu už povolila soupeřce jen jeden game.

V boji o titul se může stejně jako ve vítězném finále letošního US Open utkat se Zvonarevovou, pokud Ruska hrající ve velké formě přejde přes světovou jedničku Wozniackou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články