Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Sobotka si v utkání s Ruskem poranil rameno, šrám by ale neměl být vážný

Petrohrad - Českou reprezentaci postihlo další zranění. Vladimír Sobotka v úvodním přípravném duelu s Ruskem inkasoval úder do pravého ramena a do hry se už nevrátil. Vyšetření však ukázalo, že jeho šrám by neměl být příliš vážný, a tak by měl do utkání Světového poháru zasáhnout.

Slavící čeští hokejisté
zdroj: ITAR-TASS autor: Alexander Demianchuk

"Je tam zranění v horní části těla. 'Sob' byl na rentgenu, ale nemá tam nic zlomeného. Zítra se na něj podívá Pavel Kolář a věříme, že ty prognózy jsou takové, že by se mohl do turnaje vrátit. Nevím, zda už teď v sobotu, ale mohlo by to vyjít proti Severní Americe v zámoří, případně pak na ostrý start s Kanadou," řekl kouč Josef Jandač.

"Určitě budeme potřebovat znát tu lékařskou analýzu, abychom teď ve dvou zápasech třeba netočili jedenáct útočníků a nečekali na Vláďu, který by pak stejně nehrál," doplnil Jandač.

Centr čtvrté formace odstoupil po zákroku obránce Nikity Zajceva z ledu a do hry se už nevrátil. Sobotka před zraněním strávil na ledě osm minut a 16 vteřin a ve čtvrté minutě přihrál na úvodní gól utkání Michalu Kempnému.

Je nám líto, video expirovalo.
Zranění Vladimíra Sobotky
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články