Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Anketu o nejkrásnější gól play-off futsalové ligy vyhrál Radim Záruba

Praha - Vítězem ankety o nejkrásnější gól čtvrtfinále a semifinále play-off futsalové ligy se stal Radim Záruba z Tanga Brno. Jeho volej ve čtvrtfinále proti Benagu sice na postup nestačil, ale i tak získal suverénně nejvyšší počet hlasů – 182 z celkových 439 platných. Předseda komise futsalu FAČR Otakar Mestek vylosoval výherce dresu podepsaného trenéry Tomášem Neumannem a Pavlem Vrbou a futsalového míče, stal se jím Karel Dostál.

Roman Mareš, ERA-PACK Chrudim - 87 hlasů

Poznali byste, že tenhle borec nehrál téměř rok kvůli kolenu futsal a že mu táhne už na jednačtyřicet? Asi ne, protože Roman Mareš míří s Chrudimí za jedenáctým titulem a prezentoval se i touto krátkou a svižnou střelou proti Benagu.

Je nám líto, video expirovalo.
Gól #1: Roman Mareš, ERA-PACK Chrudim

Felipe, ERA-PACK Chrudim - 88 hlasů

Povedenou ránu má na svědomí také chrudimský Brazilec Felipe. Jeho dělová střela levačkou se parádně trefila do šibenice. Také jeho příspěvek pomohl týmu do boje o titul.

Je nám líto, video expirovalo.
Gól #2: Felipe, ERA-PACK Chrudim

Marcio, Balticflora Teplice - 34 hlasů

Zatímco Felipe předvedl jednu stranu brazilského fotbalu - parádní silovou zdatnost - Marcio se zase představil s jeho druhou stránkou. Jeho krásný lob do sítě sparťanů přivedl Teplice zase o něco blíž vytouženému prvnímu titulu.

Je nám líto, video expirovalo.
Gól #3: Marcio, Balticflora Teplice

Michal Salák, Balticflora Teplice - 48 hlasů

Mezi teplické hračičky patří také Michal Salák. Zády k brance se zdálo, že nejdříve stíní brankáři třicetimetrovou kolmici. Do střely však nakonec vložil patičku a prostřelil bezmocného sparťanského gólmana.

Je nám líto, video expirovalo.
Gól #4: Michal Salák, Balticflora Teplice

Radim Záruba, FC Tango Brno - 182 hlasů

Rekomando za čtyři vteřiny po ose Kubíček-Belej-Záruba. Jediný zástupce, který nepatří do finálových týmů, si svou pozici v pětici rozhodně zasloužil. Každý dotek s míčem v kombinaci byl přesně na svém místě.

Je nám líto, video expirovalo.
Gól #5: Radim Záruba, FC Tango Brno

Upozornění: každý účastník soutěže mohl zadat svou e-mailovou adresu pouze jednou, v opačném případě byl jeho hlas vyškrtnut a účastník nebyl slosován.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články