Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Paralympiáda na ČT sport: Přímé přenosy i pravidelné souhrny

Nejsou to ani tři týdny, co skončily olympijské hry, a v Riu de Janeiro se už chystá další velká sportovní akce. V noci ze středy na čtvrtek odstartují slavnostním zahájením patnácté paralympijské hry a Česká televize bude opět u toho. Program ČT sport nabídne od 7. do 19. září komplexní přehled z Ria se zaměřením na starty českých reprezentantů. Přímý přenos slavnostního zahájení sledujte dnes od 23:00 na ČT sport a našem webu. 

Paralympiáda se blíží
zdroj: Reuters autor: Pilar Olivares

ČT sport přinese v následujících dvanácti dnech více než 25 hodin premiérového vysílání z průběhu letošní paralympiády. Vystoupení třiceti devíti českých reprezentantů i atmosféru zprostředkuje přímo z místa konání speciální štáb České televize v čele s reportérem Jakubem Bažantem.

"Naše pokrytí paralympiády neustále roste. Paralympijské hry vysílá Česká televize již od počátku devadesátých let a od prvních zkušeností s vysíláním odkázaným výhradně na materiály vlastních štábů dnes už můžeme nabídnout opravdu ucelené přehledy z průběhu naprosté většiny soutěží," říká výkonný ředitel programu ČT sport Jiří Ponikelský.

"V Riu se představí na 4300 paralympioniků z rekordních 176 zemí a my věříme, že naše vysílání bude mít stejně jako olympiáda, která skončila před necelými třemi týdny, pozitivní divácký ohlas. Paralympijské hry nesporně patří do základního portfolia ČT sport," dodává.

V přímých přenosech uvidíte na ČT sport a webu ctsport.cz krom slavnostního zahájení například dva vybrané bloky dráhové cyklistiky, ve kterých by čeští paralympionici rádi navázali na medailové úspěchy z Londýna 2012.

Kompletní souhrnné informace nabídne jak každodenní pořad „Souhrn dne“, který pokryje celý průběh Her a představí to nejpodstatnější ze všech třiadvaceti sportů letošní paralympiády, tak web ctsport.cz. 

Hlavní zprávy

Nejčtenější články