Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Woods se prý vrátí ke golfu v březnu, tvrdí bývalý kouč

Londýn - Američan Tiger Woods, který po vypuknutí skandálu s nevěrou přerušil kariéru, se prý vrátí ke golfu v březnu. Tvrdí to bývalý trenér prvního hráče světového žebříčku Butch Harmon. Milostné pletky čtyřiatřicetiletého golfisty, který měl pověst příkladného manžela a otce, vypluly na veřejnost loni v listopadu po jeho záhadné noční autonehodě na Floridě. Od té doby se k poměru s ním přihlásilo 14 žen. Kontrakt s Woodsem již ukončilo několik firem, jejichž reklamní tváří několik let byl.

"Každý, kdo říká, že už se ke golfu nevrátí, je blázen," citovala Harmona agentura Reuters. "A těm, co tvrdí, že letos nebude hrát, nevěřím. Myslím, že ho uvidíme v březnu na některém z floridských turnajů," uvedl kouč, který nyní vede světovou dvojku Phila Mickelsona. V březnu jsou na Floridě, kde Woods žije, čtyři turnaje.

Podle Harmona se Woods vrátí letos také kvůli US a British Open. "Pebble Beach a St. Andrews (hřiště pro US a British Open) jsou jeho nejoblíbenější hřiště. Vrátí se, aby si tam zahrál," řekl. Čtyřiatřicetiletý Woods nehraje od konce listopadu, kdy po podivné autonehodě před jeho domem vyšlo najevo, že byl v posledních letech opakovaně nevěrný své manželce Elin, se kterou má dvě děti. Vítěz 14 turnajů kategorie major poté ohlásil, že na neurčito přerušuje kariéru, aby se pokusil zachránit manželství.

Woodsovy eskapády již inspirují filmaře

Hollywoodští producenti se již dokonce chystají Woodsovy soukromé peripetie zfilmovat. Podle britského deníku Daily Star se mezi filmaři rozhořela bitva o to, kdo získá práva na natočení jeho milostných afér se ženami, které poškodily pověst nejlepšího golfisty světa posledních let. Sportovní ikonu by si ve filmu mohl zahrát oscarový herec Cuba Gooding Jr. "Bude z toho skvělý film. Lidé rádi vidí pád někoho z vrcholu a to, jak se snaží dát dohromady svůj život. Tigerův skandál dokázal, že i nejlepší sportovec světa je obyčejný člověk," citoval list svůj hollywoodský zdroj.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články