Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Woodsovi návrat na PGA Tour nevyšel, patří mu 133. místo

San Diego – Poprvé po sedmnácti měsících se na PGA Tour objevila bývalá světová jednička Tiger Woods. Americký vítěz čtrnácti majorů v prvním kole v San Diegu zaznamenal čtyři rány nad par a je na děleném 133. místě.

Je nám líto, video expirovalo.
PGA Tour 2017

"Celý den jsem s tím bojoval a nedokázal to pořádně trefit," řekl na webu PGA Woods, který na úvodních 18 jamkách nasbíral 76 ran a za vedoucím Angličanem Justinem Rosem zaostal o 11 ran. "Většinu času jsem byl v roughu. Bylo to náročné a taky hodně mokré," dodal.

Woods, který byl mimo kvůli několika operacím zad, zaznamenal nejhorší první kolo na úvod nového roku v kariéře. Dosud to bylo 73 ran z předloňského turnaje ve Phoenixu. "Joey (caddie) mi celý den říkal, ať jsem trpělivý. Moc do smíchu mi nebylo, trápil jsem se, ale snažil jsem se," uvedl.

Kromě vlhka a nepřesnosti Woodse, který v San Diegu dokázal v minulosti sedmkrát triumfovat, trápilo také pomalé tempo hry. "Bude to znít divně, ale nejsem na to zvyklý. Pořád jsme na něco čekali," prohlásil. "Doma při tréninku jsme měli jiný rytmus. Tady jsme si spoustu času povídali a zabíjeli čas," přidal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články