Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

PGA Championship vedou Walker a Streb, McIlroy i Johnson skončili

Springfield - Poslední z golfových majorů sezony PGA Championship má po druhém kole dva nečekané lídry. Se skóre -9 se dělí o průběžné vedení Američané Jimmy Walker a Robert Streb, který předvedl v pátek nejlepší výsledek dne 63, čímž zároveň vyrovnal rekordní historické minimum na majorech.

Jimmy Walker
zdroj: AP autor: Mike Groll

"Většina roku pro mě zatím bylo velké trápení a boj. Ale cítím, že poslední dva týdny se to hodně zlepšilo," řekl devětadvacetiletý Streb, jenž letos devětkrát neprošel cutem a má jediné vítězství na PGA Tour z předloňské sezony.

Na třetí místo si polepšil obhájce trofeje a světová jednička Australan Jason Day a z páté pozice půjde do třetího kola švédský golfista Henrik Stenson, který před dvěma týdny ovládl British Open.

Naopak cutem na hřišti Baltusrol v americkém Springfieldu neprošlo několik hvězd. Do víkendových kol se nedostali vítěz posledního US Open Dustin Johnson ani bývalá světová jednička Rory McIlroy, vítěz čtyř majorů v kariéře. Na PGA Championship přitom McIlroy triumfoval předloni a v roce 2012.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články