Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Spilkové svědčí slovenské hřiště. V Tálích se dělí o druhé místo

Tále (Slovensko) - Klára Spilková se v polovině golfového turnaje Ladies European Tour v Tálích na Slovensku dělí o druhé místo. Česká profesionálka v pátečním kole dosáhla skóre -4 díky pěti birdie proti jedinému bogey. V celkovém pořadí se lepším výsledkem pyšní o tři rány úspěšnější Skotka Sally Watsonová. Stejně jako Spilková zahrála 139 ran také Valentine Derreyová z Francie.

"Myslím si, že jsem si na to hřiště konečně zvykla, protože je doopravdy velice těžké. Dneska jsem to tam vyšvihla, padalo mi to tam. Mám velkou radost," uvedla Spilková.

Do druhé poloviny turnaje se kvalifikovaly i amatérky Johanka Šteindlerová, jež se se skóre +4 dělí o 25. místo, a Karolína Kohoutová. Ta neudržela krok se Spilkovou, s níž se po čtvrtku dělila o 12. pozici, i proto, že k pokoření pětiparové jamky č. 11 potřebovala devět úderů. Přesto poměrně bezpečně prošla cutem jako 49. v pořadí s výsledkem +7.

Na postupový výsledek +8 naopak nedosáhly Lucie Hinnerová (71. místo), Daniela Proroková (85.), Kristýna Frýdlová (101.) a Hana Ryšková (117.).

Je nám líto, video expirovalo.
Spilkové svědčí slovenské hřiště. V Tálích se dělí o druhé místo
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články