Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Spilková se v Dubaji držela, pak spadla na 44. místo

Dubaj - Golfistka Klára Spilková je po prvním kole turnaje v Dubaji na děleném 44. místě. Česká hráčka zahájila svůj poslední turnaj sezony na okruhu Ladies European Tour dobře, chvilku dokonce figurovala i v elitní desítce, ale po čtyřech bogey na závěrečných šesti jamkách ukončila den se skóre +2. Přímý přenos dalšího dne turnaje sledujte ve čtvrtek od 10:30 na ČT sport a našem webu.

Sport
zdroj: ČT4

"Škoda posledních jamek. Další den jdeme pod par," uvedla Spilková. Dnes byla po jedenácti absolvovaných jamkách na skóre -2, jelikož na každé ze dvou bogey dokázala odpovědět dvěma birdie. O místo v desítce ale přišla, jelikož v závěru zapsala už jen čtyři bogey. Se 74 ranami je stále v dosahu cutu a o potvrzení postupu do dvou finálových kol bude bojovat ve čtvrtek.

V čele turnaje je trojice golfistek. Švédka Pernilla Lindbergová a Španělky Mireia Pratová s Carlotou Cigandaovou shodně mají skóre pět ran pod par.

"Třikrát jsem nezahrála úplně ideálně, ale nerozhodilo mě to. Teď jsem opravdu šťastná," komentovala úvodní kolo Pratová.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih úvodního dne golfového turnaje v Dubaji
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články