Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Velkou mosteckou steeplechase vyhrál v šestém dostihu Catch Life s žokejem Kašným

Most - Dostihová sezona pokračovala dalším mítinkem. Dvacetileté výročí oslavilo závodiště Hipodrom Most Velkou letní cenou a Velkou mosteckou steeplechase. V šestém dostihu se radoval Catch Life s žokejem Kašným, který přespurtoval v cílové rovince Theophilose.

Je nám líto, video expirovalo.
Dostihový mítink v Mostě vyhrál Catch Life s žokejem Kašným

Pouze šestičlenné, ale kvalitní startovní pole Velké mostecké steeplechase s dotací 300 tisíc korun, mělo dva favority – svěřence trenéra Josefa Váni. Sundara však na jedné z překážek v prvním okruhu ztratil žokeje Jana Kratochvíla. Zato Theophilos s Josefem Bartošem po celý 4500 metrů dlouhý dostih udával tempo. A když už to vypadalo, že zvítězí způsobem start-cíl, v cílové rovině se okolo něj přehnal Catch Life s Pavlem Kašným a připsal si první letošní výhru.

Dostihový mítink v Mostu:

Velká letní cena, rovinový dostih (2000 m, tříletí a starší koně, dotace 135 000 korun): 1. Passepartout (ž. Hlubučková, tr. Wroblewski, Stáj Marcelewo), 2. Portorikos, 3. Ideal Approach. Čas: 2:03,25. Výrok: jistě 2 - 2 1/4 - 2 1/4.

Další dostihy: I. Ombreletto (ž. Chaloupka) - Chrom - Cadbee, II. Lareona (ž. Laube) - Angelote - Sue Prancealot, III. Benidiction (ž. Rája) - Tapajo - Alexandr, IV. Dang Gia (Ferhanov) - Loop Love - Silver Prince, VI. Catch Life (ž. Kašný) - Theophilos - Peintre Elusif, VII. Neicer (Man) - Armitage - Strike, VIII. Saint Joseph (ž. Novák) - Soson - Angostura.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články