Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Spilkové se v Rabatu daří. Před posledním kolem ztrácí dvě rány

Klára Spilková není po třetím kole turnaje LET v Rabatu daleko obhajobě loňského vítězství. Česká golfistka hraje tři rány pod par a do finále marockého turnaje půjde se ztrátou dvou úderů na čelo.

Sport
zdroj: ČT4

"První dva dny jsem byla pěkně nervózní, ale snažím se být trpělivá a čekám, až mi spadne birdie. Dnes už jsem se cítila moc fajn a hrálo se mi hezky. Trefila jsem hodně fairwayí, což je tady výhoda," vzkázala Spilková z Maroka. "Na finále se těším. Teď si jdu dát lehký trénink, pak si dojdu na večeři a přečtu si knížku."

Třetí den turnaje zahrála třiadvacetiletá česká golfistka tři birdie, dvě na čtyřparech a jedno na pětiparu. Chybovala pouze jednou, bogey zapsala na čtyřparové jamce číslo pět. Stejně jako v pátek potřebovala na osmnáct jamek 70 ran.

Loni šla členka globálního týmu KPMG a Czech Golf Teamu v Rabatu do finále z šesté příčky a na čelo ztrácela čtyři rány. V neděli ale zahrála šest birdie, Norku Suzann Pettersenovou porazila o ránu a slavila první titul v kariéře na LET. Na turnaji byla předtím v roce 2013 osmá a o dva roky dříve sedmá.

Druhá česká golfistka v turnaji Šideri Váňová zahrála ve třetím kole +2, celkově si pohoršila na osm ran nad par a je na děleném 48. místě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články