Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Evans se opevnil na čele Czech Masters, stíhá ho čtvrtý z Ria Pieters

Vysoký Újezd (Berounsko) – Ryan Evans dokázal obejít první kolo Czech Masters se šesti ranami pod par a vede důležitý domácí turnaj. O jednu ránu zpět je švédský hráč Peter Hanson spolu se čtvrtým hráčem olympijského turnaje Thomasem Pietersem. Ikona světového golfu John Daly je se skóre –3 na dělené jedenácté příčce. České barvy nejlépe reprezentují Daniel Suchan a Aleš Kořínek, kteří jsou s jednou ranou pod par na děleném 33. místě. 

Ryan Evans
zdroj: ČTK/PA autor: Peter Byrne

Vstup do turnaje se vůbec nepovedl předloňskému vítězi Jamiemu Donaldsonovi, který zahrál sedm bogey a s šesti ranami nad par je až na 146. místě. Nyní bude muset hodně bojovat o postup do víkendových kol.

Blízko cutu jsou z Čechů Suchan a bývalý fotbalový brankář Kořínek. "Pořád se bavíme o cutu, ale to je svazující," řekl Kořínek, který nezačal ideálně a po šesti odehraných jamkách byl na +3. "Takže nakonec je to dobré," hodnotil. Na dohled postupu jsou také Jan Cafourek, Filip Mrůzek a amatéři Šimon Zach a Jiří Zuska. Všichni mají +1 a jsou na děleném 71. místě.

Cafourek měl cestou na začátek prvního kola v 7:15 nehodu. "Asi v noci někdo vjel do kuželů v zúžení a jeden z držáků byl uprostřed mého pruhu. Jak jsem jel brzy ráno, tak nebyl vidět, vlétnul jsem do něj a odnesla to obě přední kola," řekl Cafourek.

Golfový turnaj Czech Masters série European Tour ve Vysokém Újezdu u Prahy (par 72, dotace 1 milion eur) - po 1. kole:

1. Evans (Angl.) 66, 2. Pieters (Belg.) a Hanson (Švéd.) oba 67, 4. Lee, Jamieson (oba Skot.), Winther (Dán.), Dredge (Wales), Coles, Storm (oba Angl.) Karlsson (Švéd.) všichni 68, ...33. Kořínek a Suchan oba 71, 71. Cafourek, am. Zach, Mrůzek a am. Zuska všichni 73, 116. Gál 75, 130. Tintěra, am. Novák oba 76, 152. Dědek mladší 80, 154. am. Siwy 82.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články