Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Extrémní vojenský závod Army Run nabídl přes čtyřicet náročných překážek

Vyškov – Extrémního vojenského závodu Army Run se ve vojenském prostoru ve Vyškově zúčastnilo 1300 závodníků, kteří chtěli zažít vojenský dril na vlastní kůži. Na jedenáctikilometrové trati jim v cestě stálo více než čtyřicet náročných překážek. Pro prvenství si doběhli favorizovaný Jiří Vacík a Petra Veselá.

Je nám líto, video expirovalo.
Vítěz Vacík: Buď stárnu, nebo jsou ty závody stále těžší

Účastníci se brodili v blátě, přelézali vysoké panely, plazili se pod ostnatým drátem, ručkovali po stromě nebo přeskakovali kůly. S tratí připravenou profesionálními vojáky se nejlépe popral Jiří Vacík, který vyhrál stylem start-cíl a soupeře za sebou nechal o několik minut.

"Bylo to přehnané, náročné. Nevím, jestli stárnu, nebo jsou ty závody čím dál těžší, ale bylo to zdlouhavé a už jsem se modlil, abych byl v cíli," řekl vítěz.

Mezi ženami vyhrála podobným způsobem Petra Veselá, která v cíli působila mnohem energičtěji. "Já jsem si to hrozně užila. Ta pestrost překážek tak opravdu je. Moc se mi líbilo, že u některých překážek jste potřebovali i pomoc parťáka. Bylo to moc příjemné vidět, jak si lidi pomáhají," sršela nadšením nejrychlejší žena závodu.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články