Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Havlíčkův Brod vykročil za obhajobou jasným domácím vítězstvím nad El Niňem

Havlíčkův Brod - Do finále extraligy stolních tenistů vstoupili lépe obhájci titulu z Havlíčkova Brodu. V úvodním utkání série zdolali v domácím prostředí pražské EL Niňo hladce 4:0. Přímý přenos druhého finále sledujte dnes od 17:30 exkluzivně na našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Havlíčků Brod v prvním finále jasně přehrál El Niňo

Pražané v prvním finále duelu uhráli pouze tři sety zásluhou Davida Reitšpise. Havlíčkův Brod se mohl spolehnout hlavně na hráče světové třicítky Japonce Morizona. Ten dvěma body nasměroval úřadujícího mistra k prvnímu finálovému vítězství.

"Rozhodl možná už můj první zápas. S Morizonem v sestavě jsme hodně silní a úkolem nás ostatních je přidávat k němu další body a zápasy, abychom to dotáhli," uvedl havlíčkobrodský Tomáš Tregler. "Soupeř má samozřejmě sílu, takže na nás teď je postavit to tak, abychom dokázali vyhrát nějaké zápasy a dostat je trochu pod tlak," řekl trenér El Niňa Josef Plachý.

Výsledek 1. finále extraligy stolních tenistů:

HB Ostrov - El Niňo Praha 4:0
Tregler - Reitšpies 3:2 (6, 5, -9, -8, 8), Morizono - Paj Che 3:0 (5, 9, 10), Širuček - Kobes 3:0 (9, 3, 8), Morizono - Reitšpies 3:1 (5, -6, 8, 4)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články