Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Horschel vyhrál podruhé v kariéře turnaj PGA Tour

Cherry Hills – Americký golfista Billy Horschel vyhrál předposlední turnaj FedExCupu a radoval se ze svého druhého titulu na PGA Tour. Horschel ovládl BMW Championship na coloradském hřišti v Cherry Hills s náskokem dvou ran před krajanem a letošním vítězem Masters Bubbou Watsonem.

Je nám líto, video expirovalo.
Vítězem předposledního FedEx Cupu se stal Horschel

Sedmadvacetiletý Horschel poprvé na PGA dosáhl na titul loni v New Orleans. Od té doby se mu ovšem příliš nedařilo, ale minulý týden skončil druhý v Nortonu a nyní už všechny předčil. Povedlo se mu především 3. kolo, v kterém zahrál sedm ran pod par.

"Tohle vítězství znamená hodně," řekl Horschel. "Nemám za sebou nijak oslnivou sezonu, ale teď hraju svoji hru a vše se obrátilo k lepšímu. A dnes můžu děkovat svému patování, protože jsem dal několik dlouhých patů," řekl.

Před finále FedExCup v Atlantě, kde bude hrát od 11. do 14. září jen třicítka nejlepších, vede Američan Chris Kirk před Horschelem, Watsonem, prvním hráčem světa Rorym McIlroyem ze Severního Irska a dalším Američanem Hunterem Mahanem. Každý z nich má šanci na titul a prémii 10 milionů dolarů (asi 213 milionů korun). 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články