Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Ladies European Tour znovu v Dýšině. Útočit zde bude Spilková

Dýšina (Plzeňsko) - Klára Spilková bude na turnaji v Dýšině znovu největší domácí nadějí na dobré umístění v rámci série Ladies European Tour. Organizátoři však přivezli na český turnaj i velké zahraniční hvězdy včetně Ann-Kathrin Lindnerové nebo Kylie Walkerové. Přímý přenos sledujte v sobotu 26. 7. od 13:00 exkluzivně na webu ČT sport, v neděli 27. 7. pak od 12:30 na ČT sport a našem webu.

Klára Spilková
zdroj: ČTK autor: Eret Petr

Startovní pole čítá celkem 131 hráček, mezi nimi je spolu se Spilkovou za profesionálky Daniela Proroková, startovat bude ale ještě deset dalších českých amatérek. Spilková zde loni obsadila 23. místo a i letos prožívá vydařenou sezonu. Pátým místem na Slovensku si vylepšila nejlepší umístění na LET a ještě dvakrát skončila v desítce, naposledy minulý týden v Německu.

"Hraju moc dobře a před turnajem na Dýšině se cítím skvěle. Doufám, že nás přijde podpořit co nejvíce lidí. Ladíme české barvičky!" vyhlásila devatenáctiletá Spilková. "Doufáme, že poprvé v historii vyhraje na Ladies European Tour Češka," doplnil na adresu Spilkové Robert Klotz.

Pořadatelé hřiště oproti loňsku o něco prodloužili a ztížili například čtvrtou a osmou jamku. "Na každou jamku se těším. Každá je jiná a všechny se mi líbí. Všechny změny, které se udělaly, se mi zamlouvají. Bude to těžší, větší výzva a víc si hru užijeme. A budeme muset ještě víc přemýšlet, kam zahrát," řekla Spilková.

Je nám líto, video expirovalo.
V Dýšině začne golfový turnaj LET, i se Spilkovou

Titul obhajuje Němka Ann-Kathrin Lindnerová, která první dvě kola absolvuje s vítězkami předchozích ročníků českého turnaje LET, které se hrály na Albatrossu, Angličankou Melissou Reidovou a Jade Schaefferovou z Francie.

Z letošních turnajových vítězek přijely Skotka Kylie Walkerová (vyhrála v Německu a v Nizozemsku), Angličanka Florentyna Parkerová (v Itálii), Švédka Camilla Lennarthová (na Slovensku) a Francouzka Valentine Derreyová (v Turecku). Mezi favoritky patří mimo jiné Jihoafričaka Lee-Anne Paceoová, Francouzka Gwladys Noceraová, Angličanka Trish Johnsonová či Švédka Sophie Gustafsonová.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články