Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Synek a Knapková prošli do finále nejlepšími časy

Bělehrad - Dva největší čeští favorité Ondřej Synek a Miroslava Knapková postoupili na veslařském mistrovství Evropy hladce do nedělního finále. Oba skifaři, kteří na kontinentálním šampionátu obhajují zlaté medaile, s přehledem vyhráli své semifinálové rozjížďky a zajeli nejrychlejší časy dne. Další české posádky si postup do finále A nevybojovaly.

Ondřej Synek
zdroj: ČT24

Se startem v béčku se musí spokojit dvojka bez kormidelníka lehkých vah Miroslav Vraštil, Jiří Kopáč, kterým účast v boji o medaile unikla na čtvrtém místě o 140 tisícin, dvojskif lehkých vah Daniela Nacházelová, Ricky Nencini, klasický dvojskif Jan Andrle, Michal Plocek a dvojka bez kormidelníka Kateřina Kopecká, Martina Stillerová.

Z pátých míst v semifinále prošli do finále B dvojskif lehkých vah Ondřej Vetešník, Jan Vetešník, skifařka lehkých vah Markéta Pazderková a čtyřka bez kormidelníka Adam Štěrbák, Jakub Podrazil, Milan Doleček, Jan Pilc. Z šesté příčky jde dvojka bez kormidelníka Petr Melichar, Jakub Koloc.

Z oprav prošel do finále B dvojskif Anna Žabová, Lenka Antošová, čtyřka lehkých vah Milan Viktora, Jan Hájek, Karel Zadák, Michael Humpolec a párová čtyřka David Jirka, Petr Buzrla, Jakub Houska a Martin Basl i osma. Skifař lehkých vah Petr Čabla vyhrál finále C.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články