Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Woods na svém oblíbeném turnaji propadl, vede Woodland

San Diego (USA) - Třetí kolo na Farmers Insurance Open bylo velmi obtížné. Skóre lídra turnaje kleslo z -10 na -8. Hráči zápasili s těžkým hustým roughem a obtížným navrtáním. Před dnešním vyvrcholením vede Gary Woodland. "Bylo to skutečně extrémní," potvrdil Američan, jenž na sedmnáctce zapsal double bogey. První golfista světa Američan Tiger Woods na svém oblíbeném turnaji propadl. Obhájce titulu v resortu Torrey Pines, kde vyhrál sedmkrát turnaj PGA a jednou US Open, neprošel tzv. druhým cutem. Přímý přenos finálového kola vysílá od 21:00 náš web, od 21:45 se přidá i ČT sport.

Tiger Woods
zdroj: AP autor: Lenny Ignelzi

Na turnaji Farmers Insurance Open prošlo tradičním cutem po dvou kolech více než 78 hráčů, a proto byl po 3. kole druhý cut, který snížil počet na 70. Woods zahrál v sobotu 79 ran, sedm nad par, a poprvé v kariéře druhým cutem neprošel.

Výsledek 79 ran je jeho třetí nejhorší v kariéře. Nejhůře zahrál v roce 2002 v deštivých a větrných podmínkách na British Open v Muirfieldu (81 ran). Po nepovedeném kole Woods jen prošel kolem novinářů a odmítl všechny rozhovory se slovy: "Jsem hotovej." Vítěz 14 majorů se pouze zastavil na chvilku u fanoušků, rozdal pár podpisů, usedl do auta a rychle hřiště opustil.

Woods hrál první turnaj po měsíc a půl dlouhé pauze. Jeho dalším startem bude příští týden turnaj European Tour v Dubaji, který vyhrál v letech 2006 a 2008.

Je nám líto, video expirovalo.
PGA Tour 2014

Hlavní zprávy

Nejčtenější články