Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Hvězdy u jednoho stolu. Nadal a Ronaldo hráli v Praze poker

Praha - Nevídanou koncentraci světových sportovních hvězd přilákal do Prahy charitativní turnaj v pokeru. Vedle Rafaela Nadala dorazili do hlavního města i Alberto Tomba nebo Ronaldo.

Je nám líto, video expirovalo.
Charita přilákala Nadala do Prahy

U stolu jsou si sportovci ze všech odvětví rovni. Bývalí fotbalisté Andrej Ševčenko a Ronaldo, trojnásobný olympijský vítěz lyžař Alberto Tomba i největší hvězda - tenisová světová jednička Rafael Nadal.

"Hraji poker asi rok a věnuji se mu opravdu naplno. Mám teď i skvělého kouče a můžu upřímně říct, že jsem den ode dne horší," řekl s úsměvem Nadal, jenž se po dlouhém zranění vrátil k tenisu a hned si vydobyl zpět pozici nejlepšího hráče světa.

Andrej Ševčenko v Praze
zdroj: ČT sport

"Při zranění je těžké udržet si dobrou náladu. Když nevíte, kdy se uzdravíte, je to těžké. Každý den posilujete, rehabilitujete a plánujete se vrátit pěkně zvolna, postupně. Jenže pak vezmete raketu a najednou chcete pořád vyhrávat. Vůbec jsem si nepředstavoval, že mi sezona po půlroční pauze takhle vyjde," uvedl.

Ševčenko: Žluté a červené karty jsou špatné

Ronaldo už kariéru ukončil, teď se podílí na přípravách fotbalového mistrovství světa. A samozřejmě se zdokonaluje v pokeru. "Poker a fotbal jsou si podobné. Je to hra nervů, užijete si hodně adrenalinu. V obojím rozhoduje hlavně taktika," řekl držitel Zlatého míče z let 1997 a 2001.

Mezi aktivními fotbalisty prý ale karty moc populární nejsou. "V Miláně jsme občas hráli poker při zájezdech, ale my jsme zvyklí, že karty jsou špatná věc. Hlavně ty žluté a červené," dodal Ševčenko.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články