Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Kuchar ovládl turnaj v Ohiu, Woods naprosto vyhořel

Dublin (USA) – Vítězem golfového turnaje Memorial v americkém Dublinu se stal americký golfista Matt Kuchar. Svůj letošní druhý titul na PGA Tour získal o dvě rány před krajanem Kevinem Chappellem, třetí skončil další domácí hráč Kyle Stanley. Turnaj naopak nevyšel Tigeru Woodsovi. Světová jednička, která vyhrála turnaj v Ohiu již pětkrát, obsadila až 65. místo s odstupem dvaceti ran.

Matt Kuchar
zdroj: ISIFA

Kuchar letos vyhrál už podruhé. V únoru se v Arizoně stal šampionem ve hře na jamky a čtrnáct dnů před druhým majorem sezony US Open má skvělou formu.

"Vyhrát tenhle turnaj je skutečně ctí a je to nádherný pocit, který nikdy nezevšední," uvedl Kuchar poté, co převzal vítěznou trofej z rukou Jacka Nicklause, vítěze 18 majorů, který je pořadatelem turnaje.

Kuchar, který se díky titulu posunul na čtvrté místo světového žebříčku, odrazil ve finále útok Chappella. Ten na posledních šesti jamkách zahrál čtyřikrát birdie. Kuchar si ale výhru pojistil krásným dlouhým patem do birdie na poslední osmnácté jamce.

Woods v neděli opět předvedl na tříparové dvanáctce tři rány na par. Postupně se zlepšil a přidal i pět birdie a trochu si zlepšil náladu. "Nebylo to tak hrozné, jedna jamka mě připravila o lepší výsledek," komentoval Woods závěr turnaje, který mu nevyšel. "To se stane každému. Patoval jsem zbaběle, vůbec jsem nechytil rychlost greenů, ale to se stane. Je to za mnou. Teď jedu na týden domů trénovat," řekl vítěz čtyř letošních turnajů PGA Tour.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články