Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Bude Baďurová zářit i ve StarDance? Tanečnice je prý výborná

Praha - V roce 2007 se v Ósace stala vicemistryní světa ve skoku o tyči, před dvěma lety ukončila atletickou kariéru, loni porodila holčičku a teď má před sebou další velkou výzvu. Řeč je o Kateřině Baďurové, která se od třetího listopadu představí v taneční soutěži StarDance.

Kateřina Baďurová
zdroj: ČT24

Kateřina Baďurová pohybové nadání má. Na světovém šampionátu v roce 2007 ideálně sladila rychlost s technikou a získala stříbro, o něco podobného se pokusí i teď, i když v jiném sportu. "Katka je výtečná tanečnice, já jsem nadšený, někoho takového jsem si přál, někoho sympatického, s kým si budu rozumět a kdo bude chtít pilně trénovat," říká Jan Onder, taneční partner Baďurové.

Pár už umí tři tance - čaču, se kterou si odbydou premiéru, jive a quickstep. Momentálně pilují sambu. Bývalá tyčkařka se učí rychle - problémy jí dělá jen držení těla. "Stát rovně je těžké. Zvlášť ve standardech, kde je člověk ke všemu ještě vykloněný dozadu. To mi dělá pořádné problémy," přiznává Baďurová. Bývalá tyčkařka nebude jediným sportovcem ve StarDance. Spolu s ní zatančí i bývalá opora hokejové reprezentace a Kladna Martin Procházka.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články