Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Před finále jsou v čele US Open McDowell a Furyk

San Francisco (USA) - V čele golfového US Open jsou před finálovým kolem dva někdejší vítězové tohoto turnaje Graeme McDowell ze Severního Irska a Američan Jim Furyk. Tiger Woods naopak po sobotě v San Francisku čelo pořadí opustil a ztrácí na nejlepší pět ran.

Tiger Woods
zdroj: ČTK/AP autor: Chris O\'Meara

Furyk vyhrál US Open v roce 2003 a McDowell předloni. Oba mají po třech kolech v Olympic Clubu skóre minus jedna a dvě rány náskok před třetím Fredrikem Jacobsonem ze Švédska. "Vedeme sice o dvě rány, ale za námi je smečka hráčů, kteří jsou dobří, a každá rána bude rozhodovat," řekl Furyk.

Na čtvrtém místě je o další ránu zpět čtveřice Angličan Lee Westwood, Jihoafričan Ernie Els, Američan Blake Adams a Belgičan Nicolas Colsaerts. Woodsovi třetí kolo nevyšlo, zahrál 75 ran, pět nad par hřiště, a z vedoucí příčky se propadl na dělené čtrnácté místo.

"Jsem ale stále ve hře. Je to jenom pět ran, což je určitě na tomhle hřišti hratelné," neztrácel Woods naději. Český rodák Alex Čejka, který reprezentuje Německo, zahrál v sobotu par. Povedl se mu i eagl a s celkovým výsledkem sedm ran nad par se dělí o 32. místo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články