Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Woods vyhrál po více než dvou letech golfový turnaj

Thousand Oaks (USA) – Američan Tiger Woods vyhrál po více než dvou letech golfový turnaj. V kalifornském Thousand Oaks zvítězil bývalý nejlepší hráč světa o jednu ránu před krajanem Zachem Johnsonem, který byl před nedělním závěrečným kolem v čele. "Je to skvělý pocit. Zach přitom hrál výborně a vedl ještě před posledními dvěma jamkami, ale mně se potom povedly moc dobré paty," prohlásil pětatřicetiletý vítěz.

Tiger Woods
zdroj: AP autor: David J. Phillip

Woods slavil turnajový triumf naposledy v roce 2009 na Australian Masters. Od té doby po osobních a zdravotních problémech spadl z čela světového žebříčku až na 52. místo. Nyní si připsal 95. vítězství v kariéře a poskočil na hranici druhé desítky, v novém pořadí je jednadvacátý.

Právě Woods byl hostitelem soutěže Chevron World Challenge, na níž startovala osmnáctka elitních hráčů. V polovině turnaje vedl o tři údery, v sobotním třetím kole ale o náskok přišel a do čela se dostal Johnson.

Poslední kolo však vyšlo lépe Woodsovi, který v něm zahrál tři rány pod par hřiště. Definitivně o jeho prvenství rozhodla dvě birdie na závěrečných jamkách.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články