Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Chrudim ve Futsal Cupu utrpěla debakl, ale postupuje z 2. místa

Chrudim - Futsalisté Chrudimi poprvé v sezoně našli přemožitele. Zatímco v lize suverénně soupeře přehrávají, dnes po úvodních dvou výhrách ve Futsal Cupu v závěrečném utkání základní skupiny podlehli Iberii Star Tbilisi jednoznačně 0:5. Postoupili tak až z druhého místa a budou mít těžší los čtvrtfinálové skupiny. V losování čtvrtfinálové skupiny 11. října v Nyonu totiž budou mezi nenasazenými týmy. Chrudimi tak hrozí, že kromě jednoho ze čtyř nejlepších týmů Evropy, které jsou nasazeny přímo do čtvrtfinále, dostane do čtyřčlenné skupiny také dva vítěze základních skupin.

Chrudim nezačala dobře a brzy prohrávala o dvě branky. Snížit mohl brazilský kanonýr Dentinho, ale penaltu za akumulované fauly neproměnil, navíc se vzápětí zranil a musel odstoupit. Chrudim tak přišla o svého nejlepšího střelce.

ERA-PACK se v útoku trápil a buď trefoval konstrukci branky, nebo brankáře Toniho. To Tbilisi ještě do poločasu zvýšilo po signálu z přímého kopu, kdy se podruhé trefil Bentinho, a pět vteřin před pauzou podruhé skóroval Fumasa. Přestože Chrudim hrála celou druhou půli převážně power play bez brankáře, na snížení nedosáhla a naopak v závěru ještě jednou inkasovala.

Je nám líto, video expirovalo.
FK ERA-PACK Chrudim - Iberia Star Tbilisi

Iberia Star Tbilisi - ERA-PACK Chrudim 5:0 (4:0)

Branky: 3. a 20. Fumasa, 7. a 18. Betinho, 38. Altunašvili. Rozhodčí: Fritz (Fr.), Constantinides (Kypr). ŽK: Dzabiradze, Altunašvili, Roni - Kroulík. Diváci: 1 000.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články