Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Zákeřné žihadlo Ovečkin. Soupeře píchl do břicha

Ottawa - Hokejisté Washingtonu sice zvítězili 5:3 v Ottawě, útočník Alexander Ovečkin, který vstřelil branku na 3:2, ale příliš nezářil. Kromě toho, že v posledních třinácti zápasech to byla teprve jeho druhá trefa, jej možná stihne dodatečný trest za zákrok na Chrise Neila. Ten ho při vzájemném střetu narazil na mantinel, Ovečkin si to ale nenechal líbit a o pár okamžiků později nenápadně píchl soupeře holí do břicha.

Alexander Ovečkin
zdroj: YouTube

Neil se svalil na zem a rozhodčí mu paradoxně udělili menší trest za filmování, zatímco ruský hráč vyvázl bez vyloučení. "Nejsem ten typ hráče. Byl jsem překvapený z toho, co následovalo," dušoval se po utkání Ovečkin.

"Cítil jsem se, jako by mi vidlemi píchl do střev. Je frustrující, jak to bylo posouzeno," stěžoval si naproti tomu Neil. "Doufám, že se na to lidé podívají z opakovaného záběru a potvrdí má slova, že mě dostihl a bodl. Rozhodčím to nevyčítám, dělají chyby stejně jako my, je to součást hry. Doufám ale, že to ještě prozkoumá vedení ligy a učiní správné rozhodnutí," komentoval situaci Neil.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články