Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Ubohý Čechov a další hokejová rvačka - tentokrát proti Čeljabinsku

Čechov - Pověst již tým Viťjazu předchází. Podivný tým, který se v KHL i ve zbytku hokejového světa proslavil zejména spoustou zbytečně vyprovokovaných rvaček, konfliktním trenérem a hokejově okupováním posledního místa v divizi, se opět předvedl. A opět překvapuje tím, jak zákeřní jeho hráči umí být. Tentokrát to odnesl Traktor Čeljabinsk, který rozlítil domácí "hráče" čtyřmi góly ve třetí třetině. Vše odstartoval svým zbytečným a zákeřným faulem Jeremy Yablonski (v čase 03:05 následujícího videa), po kterém se strhla na ledě mela. Zapojili se i oba brankáři, rozhodčí také pár ran dostali, tentokrát se však napadený tým nenechal zahanbit a několik hráčů Čechova si odneslo z utkání krvavé šrámy.

KHL
zdroj: ČT24 autor: V.Rejl

Šéf disciplinární komise soutěže Gennadij Veličkin následně potrestal trojici hráčů zastavením činnosti a vyzval majitele a představitele klubů, aby zvážili, zda Čechov nevyloučit ze soutěže.

Rozhodčí v průběhu zápasu a zejména ve třetí třetiny rozdali 148 trestných minut. Disciplinární komise následně potrestala Christophera Brennana zastavením činnosti na dvanáct zápasů, Yablonski bude nuceně odpočívat osm a Alexander Sazonov jeden.

"Disciplinární komise v této souvislosti žádá Radu ředitelů KHL, aby zvážila potrestání trenéra Čechova Andreje Nazarova, neboť nesportovní chování jeho svěřenců se opakuje. Vedle toho žádáme, aby zvážili další účast klubu v soutěži," uvedl Veličkin v prohlášení disciplinární komise.

Čechov se podobně neslavně předvedl již poněkolikáté. V minulé sezoně hráči Viťazu například vyprovokovali hromadnou bitku v Omsku, kde napadli i české hráče Jaromíra Jágra, Romana Červenku a Martina Škoulu. V této sezoně se rvali v Rize, v Magnitogorsku nebo v Popradě.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články