Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Koukalová: Je to hrozná euforie, nevěřícnost a radost

Hochfilzen (Rakousko) - Její triumf udělal radost všem českým fanouškům. Gabriela Koukalová ho ale ještě sama pořádně zpracovat nedokázala. V rozhovoru pro ČT přímo v Hochfilzenu uvedla, že své zlato kvůli různým povinnostem ještě zcela nedocenila. Poděkovala také všem fanouškům, kteří ji povzbuzovali buď přímo u trati, nebo u televizních obrazovek.

Gabriela Koukalová v emocích při vyhlášení vítězek
zdroj: ČTK/LEHTIKUVA

"Teprve teď mi to začalo docházet, když jsem viděla záběry ze včerejšího závodu," přiznala Koukalová ve studiu České televize. "Je to hrozná euforie, nevěřícnost a radost. Jeden z nejhezčích okamžiků v (mém) životě," dodala. 

Okamžitě po závodě neměla příliš času, aby svůj úspěch dokázala vstřebat. "Měla jsem spoustu mediálních povinností, načež následovalo vyjetí. Poté jsem se trochu stihla vydýchat, a už jsme jely přebírat medaile na náměstí. Po návratu na hotel jsme si stihli jen přiťuknout. Slyšela jsem o nějakých oslavách, ale ty se mě tedy netýkaly. Snažila jsem se být profesionální," usmála se Koukalová.

Poděkovala také českým fanouškům, i když litovala, že kvůli nabitému programu s nimi nemohla strávit více času. "Je mi trochu líto, že jsem s fanoušky nemohla strávit delší čas, ale bohužel to bylo všechno hodně na knap," omlouvala se čerstvá medailistka. "Věřím, že za náš úspěch, do velké míry vděčíme fanouškům. Kdyby mě kolem trati nehnalo tolik lidí, asi těžko bych se dokázala takhle zmáčknout," poděkovala Koukalová.

Co nyní Koukalové v její sportovní kariéře zbývá? Už asi jen olympijské zlato. "To je to poslední, co tam zbývá - poslední přání, které se mi ještě nesplnilo. Vím, že je to možná trochu troufalé, ale je to sen každého závodníka, tedy i můj," uzavřela Koukalová.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články