Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Loprais i Kolomý se při druhé etapě Hedvábné stezky potýkali s technickými problémy

Ufa (Rusko) - Druhá etapa Rallye Hedvábné stezky Martinovi Kolomému nepřála. Po problémech s řazením u své tatry ztratil český jezdec průběžné vedení v pořadí kamionů, když 157 km dlouhou rychlostní zkoušku dojel až jako sedmý a celkově je na pátém místě. Na čelo pořadí, kam se posunul díky triumfu Nizozemec Maarten Van den Brink s renaultem, ztrácí přibližně pět a půl minuty.

Martin Kolomý
zdroj: ČTK/PR autor: BUGGYRA media

"Dneska opět krásná etapa, samé blátíčko. Škoda těch problémů s řazením, ale koukám, že v těch podmínkách jsme nebyli sami, kdo řešil podobné komplikace. To jsme mohli dopadnout hůř. Ztráta pěti minut je nic, zítra valíme dál," uvedl Kolomý.

Aleš Loprais měl v průběhu etapy také problémy, podle informací zůstal stát na trati mezi třetím kontrolním bodem a cílem. Do druhého dne vyrazil po sobotním dvojnásobném úspěchu českých pilotů jako druhý muž pořadí.

"Dnes se nám nedaří, dvakrát oprava hadice a klekla spojka 40 kilometrů před cílem. Útok na další zlato se nekoná. Mrzí nás to, ale je to součást 'hry'," uvedl Loprais s tím, že se posádka snaží dostat kamion z trati rychlostní zkoušky a opravit.

Mezi automobilovými jezdci byl nejrychlejší Stéphane Peterhansel a v čele pořadí vystřídal týmového kolegu z Peugeotu krajana Sébastiena Loeba.

Je nám líto, video expirovalo.
Kolomý přišel o vedení v Hedvábné stezce, ztrátu nabral i Loprais
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články