Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Ouředníček se chystá na Dakar, veřejnosti předvedl nový speciál i navigátora

Za 43 dní odstartuje v peruánské Limě nejslavnější Rallye Dakar. Na tradičním závodu nebude chybět ani český jezdec Tomáš Ouředníček, který ve Velkém Meziříčí představil svůj nový speciál i nového navigátora Davida Křípala.

Je nám líto, video expirovalo.
Český jezdec Ouředníček představil svůj nový speciál i navigátora

Tomáš Ouředníček absolvoval Rallye Dakar třikrát v pozici navigátora. Podruhé si český jezdec nejprestižnější světový závod vyzkouší jako jezdec. Jubilejní čtyřicátý ročník pojede s novým speciálem, který představil veřejnosti ve Valašském Meziříčí.

"Motor je tam z Mustangu, je to pětilitr s výkonem okolo čtyři sta koní. A samozřejmě je paráda s ním jet. Takže já doufám, že nás spolehlivě doveze do cíle," řekl Ouředníček. Novým navigátorem Ouředníčka je od letošního roku David Křípal. Jejich spolupráce se osvědčila již na březnových závodech v Maroku, na kterých si dojeli pro první místo. 

"V okamžiku, kdy se mi něco nedaří nebo udělám nějakou chybu, tak mě vždycky povzbuzuje. A samozřejmě skvěle naviguje. Opravdu se to naučil velmi dobře, vychoval jsem si ho dle svého mínění a vědomí. Myslím si, že mu to jde," chválil Ouředníček svého navigátora. 


Hlavní zprávy

Nejčtenější články