Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Schumacher se nebojí, že by návratem do F1 riskoval pověst

Berlín - Sedminásobný mistr světa Michael Schumacher si nemyslí, že by návratem do formule 1 riskoval svou pověst nejúspěšnějšího pilota. Čtyřicetiletý Němec se v kokpitu objeví po tříleté pauze a v nové sezoně bude jezdit ve službách stáje Mercedes. "Ať už to dopadne jakkoliv, těším se na to," řekl čtyřicetiletý pilot. "Když návrat nebude podle představ, budu to muset přijmout. Ale mám dobrý pocit. Hodně lidí mi věří a hlavně si věřím já sám," dodal Schumacher, který si při svém návratu dal za cíl umístění na stupních vítězů a útok na osmý titul.

Schumachera také při návratu plně podporuje jeho manželka Corinna. "Moc dobře ví, co dělá," prohlásila. "On prostě potřebuje výzvy a ví, že vždycky budu stát za ním," dodala. 

Německý pilot se do formule vrací po třech letech. Ve stáji Mercedes, která nahradila tým Brawn GP, se Schumacher potká s inženýrem Rossem Brawnem, pod jehož vedením získal ve stájích Benetton a Ferrari všech sedm titulů. Druhým pilotem Mercedesu je o šestnáct let mladší Nico Rosberg.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články