Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Räikkönen prohnal ferrari po Ostravě a už vyhlíží novou sezonu

Ostrava – Jedna z největších hvězd seriálu formule 1 navštívila Českou republiku. Finský pilot Kimi Räikkönen jezdící za Ferrari dorazil do Ostravy v rámci reklamní kampaně a kromě ukázky jízdy v civilním voze značky z Maranella nezapomněl ani na fanoušky, kteří kvůli němu téměř zablokovali příjezd k dálnici.

Je nám líto, video expirovalo.
Räikkönen navštívil Česko. Svůj um předvedl v Ostravě

Šestatřicetiletý finský pilot opět potvrdil, proč v prestižním seriálu patří k nejoblíbenějším jezdcům. Ač v Ostravě ukazoval teploměr cifry s mínusem, hvězda formule jedna téměř půl hodiny obcházela fanoušky a poctivě jim rozdávala podpisy.

"Je skvělé mít tolik fanoušků. Jsem šťastný, že jich mám plno po celém světě. Doufám, že je potěším dobrými výsledky," prohlásil Räikkönen.

Kromě podepisování stihl v Ostravě i jízdu v civilním voze ferrari, když na mošnovském letišti obkroužil několik kol a předvedl několik efektních smyků.

Räikkönen se však kromě reklamních akcí v současnosti už opět koncentruje na blížící se sezonu, v níž se chce pokusit vylepšit loňskou čtvrtou příčku. "V sezoně chceme ovládnout co nejvíce závodů a vyhrát šampionát. Ale jak na tom jsme, ukáže až první závod," dodal mistr světa z roku 2007.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články