Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ogier využil Latvalovy potíže a vede už o minutu

Deeside (Británie) – Francouzský jezdec Sébastien Ogier využil potíží svého týmového kolegy z Volkswagenu Jariho-Mattiho Latvaly a na Britské rallye zřetelně míří k obhajobě loňského prvenství. Po druhé etapě vede závěrečnou soutěž šampionátu o téměř minutu před Mikkem Hirvonenem. Martin Prokop zůstává desátý. Přímý přenos závěrečného dne sledujte 16.11. od 13:00 na ČT sport a našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Ogier vede po druhém dnu jasně Britskou rallye

Latvala na mokré šotolině ve velšských lesích v pátek Ogiera proháněl, na druhém místě měl ztrátu jen necelých sedmi vteřin, jenže hned v první dnešní rychlostní zkoušce vyjel mimo silnici a nabral více než tříminutové manko. To ho v průběžném pořadí srazilo až na osmé místo.

"Cesty byly blátivé, jízda je hodně obtížná. Musel jsem jet velmi opatrně," řekl třicetiletý Ogier, který měl druhý světový titul jistý už před startem.

Britská rallye, závěrečný podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích - po 2. etapě:

1. Ogier, Ingrassia (Fr./Volkswagen Polo-R) 2:33:19,3, 2. Hirvonen, Lehtinen (Fin./Ford Fiesta RS) -58,1, 3. Meeke, Nagle (Brit., Ir./Citroën DS3) -1:01,5, 4. Östberg, Andersson (Nor., Švéd./Citroën DS3) -1:31,2, 5. Neuville, Gilsoul (Belg./Hyundai i20 RS) -1:44,5, 6. Evans, Barritt (Brit./Ford Fiesta RS) -1:52,4, ...10. Prokop, Tománek (Ford Fiesta RS) -3:54,5. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články