Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Čechům patří v úvodu endurové Šestidenní dvanáctá místa

Serres (Řecko) Shodně dvanácté místo obsadily české reprezentační týmy v úvodním dnu 83. ročníku motocyklové endurové Šestidenní, která byla dnes zahájena v řeckém Serresu. V seniorských Trophy týmech ztrácí česká šestice podle neoficiálních výsledků na zatím nejrychlejší Francouze téměř jedenáct minut.

Enduro
zdroj: en.wikipedia.org autor: -

Čtveřice juniorů bojujících o takzvanou Stříbrnou vázu zatím ztratila na nejrychlejší Itálii přes sedm a půl minuty. Nejlepšího individuálního výsledku dnes z českého elitního výběru dosáhl původem motokrosař Michal Kadleček: v kategorii Enduro 3 obsadil osmnácté místo, když si do průběžného pořadí jako jediný připsal ztrátu méně než dvě minuty.

Radek Toman, Martin Gottvald, Jakub Horák i Michal Rudolf byli klasifikování ve svých kategoriích ve čtvrté desítce průběžného pořadí. Nezapočítával se výsledek až 43. Tomáše Loukoty. Ze čtveřice juniorů se škrtal čas Marka Boráka, který se však stejně jako jeho kolegové Milan Engel, Lukáš Sedláček a Petr Hušek umístil na rozhraní páté a šesté desítky průběžného pořadí ve svých kategoriích.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články