Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Běžkotoulky

Kolocová s Kvapilovou i Perušič se Schweinerem si v Číně zahrají play-off

Ve vyřazovací fázi čtyřhvězdičkového turnaje v čínském Sia-menu nebudou chybět české beachvolejbalové páry. Kristýna Hoidarová Kolocová a Michala Kvapilová postoupily do play-off po vítězství nad Ruskami Naděždou Makroguzovovou a Světlanou Cholominovou. Ondřej Perušič s Davidem Schweinerem porazili Alexe Ranghieriho a Marca Caminatiho z Itálie a také oni si zajistili místenku v další části turnaje.

Michaela Kvapilová (vlevo) a Kristýna Hoidarová Kolocová
zdroj: ČTK autor: Toman Petr

Vicemistryně Evropy Kolocová s Kvapilovou se s ruským párem utkaly i v březnu ve Fort Lauderdale, kde neuspěly. "Máme velkou radost, že jsme jim porážku vrátily, ale prostě a jednoduše máme hlavně radost, že jsme vyhrály," řekla Kolocová. V pátek nastoupí český pár v duelu o přímý postup do 2. kola play-off proti Summer Rossové a Sarah Hughesové z USA.

Perušič a Schweiner po zvládnuté kvalifikaci nestačili ve skupině na čtvrtou nasazenou brazilskou dvojici Vitor Felipe, Guto. V následném souboji o třetí postupové místo ale rovněž ve třech setech zdolali Italy Ranghieriho a Caminatiho.

Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová v Číně nestartují, představí se až na květnovém turnaji v Los Angeles.

Turnaj Světového okruhu v plážovém volejbalu v Sia-menu (Čína):

Muži: Skupina D:
Vitor Felipe, Guto (4-Braz.) - Perušič, Schweiner (29-ČR) 2:1 (16, -11, 9), Perušič, Schweiner - Ranghieri, Caminati (20-It.) 2:1 (23, -18, 8).

Ženy: Skupina E:
Kolocová, Kvapilová (ČR) - Makroguzovová, Cholominová (Rus.) 2:1 (17, -18, 12).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články