Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Brazilky byly nad síly Kolocové s Kvapilovou, v Olsztyně si o medaile nezahrají

Olsztyn (Polsko) - Brazilky Agatha a Duda vystavily Kristýně Hoidarové Kolocové a Michaele Kvapilové ve čtvrtfinále stopku a český pár se tak mezi nejlepší čtyři dvojice na turnaji Světového okruhu v polském Olsztyně nepodívá. Jihoameričanky zvítězily 21:16 a 21:19 a oplatily Češkám porážku ze skupiny.

Michaela Kvapilová (vlevo) a Kristýna Hoidarová Kolocová
zdroj: ČTK autor: Lebeda Pavel

Před dvěma dny Kolocová s Kvapilovou zaskočily Agathu s Dudou výhrou ve dvou setech (22:20, 21:16). "Máme velkou radost, hrály jsme nebojácně a koncentrovaně, k tomu dobrá taktika od trenérky Lenky," uvedly k utkání.

Nyní ve čtvrtfinále překvapení nezopakovaly. Za 34 minut se jim sen o prvním společném postupu do bojů o medaile rozplynul. Dělenou pátou pozicí si nicméně vyrovnaly své maximum a obsadily ji letos už potřetí po Poreči a Fort Lauderdale.

Olsztyn je se čtyřmi hvězdičkami druhou nejvyšší kategorií Světového okruhu a zároveň generálkou na mistrovství světa ve Vídni, které začne v pátek. Markéta Nausch Sluková s Barborou Hermannovou vypadly v pátečním osmifinále a jsou deváté, další Češky Martina Bonnerová se Šárkou Nakládalovou skončily na děleném 17. místě.

Turnaj Světového okruhu v plážovém volejbalu v Olsztyně (Polsko):

Ženy - čtvrtfinále: Agatha, Duda (4-Braz.) - Hoidarová Kolocová, Kvapilová (13-ČR) 2:0 (16, 19).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články