Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Oba české páry postoupily na floridské pláži do play-off

Fort Lauderdale - Už před závěrečnými zápasy v základních skupinách si Markéta Sluková Nausch a Barbora Hermannová zajistily postup do play-off úvodního turnaje Světového okruhu v plážovém volejbale v americkém Fort Lauderdale. České olympioničky nakonec ovládly svou základní skupinu bez ztráty setu, postoupily přímo do osmifinále a na pětihvězdičkové akci kategorie major tak skončí nejhůře deváté. Kristýna Hoidarová Kolocová s Michalou Kvapilovou po středeční porážce od Kanaďanek rovněž ve dvou zápasech neprohrály žádný set a z druhého místa v tabulce postoupily do 1. kola vyřazovacích bojů.

Markéta Sluková
zdroj: Reuters autor: RUBEN SPRICH

Sluková Nausch s Hermannovou nejprve porazily 23:21 a 21:17 rakouský pár Schützenhöferová, Schwaigerová a potom i Švýcarky Hüberliovou a Betschartovou 21:19 a 24:22. "Už teď máme TOP 10 na první světovce a chceme víc," uvedly volejbalistky.

Hoidarová Kolocová s Kvapilovou napravily úvodní třísetovou porážku triumfem nad švýcarskou dvojicí Heidrichová, Vergéová-Dépréová 22:20 a 20:14 a postup zpečetily vítězstvím 21:15 a 21:19 nad americkým párem Caricová, Pollocková. V tabulce skončily druhé za svými přemožitelkami Bansleyovou a Wilkersonovou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články