Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Volejbalistky Olomouce přehrály Ostravu po poháru také v lize

Olomouc - Také další vzájemný souboj volejbalistek Olomouce a Ostravy vyzněl pro tým z Hané. Po vítězství 3:2 v prvním semifinále Českého poháru zdolaly olomoucké hráčky ve třech setech jejich ostravské rivalky i v 17. extraligovém kole. Olomouc díky tomu přeskočila Ostravu na druhém místě.

Je nám líto, video expirovalo.
Olomoucké volejbalistky porazily Ostravu 3:0 na sety

Oba celky se utkaly i loni v semifinále a do boje o zlato se tehdy dostala Olomouc. Za týden v sobotu odehrají odvetu poháru a týden nato první kolo nadstavby.

Jako lídr základní části do nadstavbové fáze tradičně vstoupí osminásobné mistryně z Prostějova, které si patnáctou výhru v ligové sezoně připsaly v hale šestého Frýdku-Místku. Pouhý týden po zvrtnutí kotníku už nastoupila nahrávačka Hindriksenová, po nemoci nechyběla ani smečařka Emontsová a se 17 body byla nejlepší hráčkou zápasu.

O účast v elitní skupině pro nadstavbu ještě svedou boj čtvrté Královo Pole Brno a pátý Olymp Praha.

Uniqa extraliga volejbalistek - 17. kolo:

Frýdek-Místek - Prostějov 0:3 (-10, -24, -12) Nejvíce bodů: Kukučová 11, Pavelková 10, Holišová 5 - Emontsová 17, Matienzová 13, Herelová 11.

Olomouc - Ostrava 3:0 (22, 17, 13) Nejvíce bodů: Dedíková 13, Strušková 12, Napolitano Šenková 10 - P. Kojdová 12, Diatková 7, Nachmilnerová 6.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články