Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ostravští volejbalisté jsou po výhře nad Budějovicemi znovu druzí

Ostrava - Tři dny po třísetové porážce s vedoucím týmem extraligy Kladnem volejbalisté Ostravy další domácí zápas se soupeřem z čela tabulky zvládli. Nad Českými Budějovicemi po prohraném prvním setu zvítězili 3:1 a vrátili se na druhé místo. Jihostroj klesl na čtvrtou příčku.

Je nám líto, video expirovalo.
Volejbalisté Ostravy zdolali Budějovice a vrátili se na druhou příčku

"První dva sety Ostravě nechodil servis, škoda, že jsme toho nevyužili a nezvládli druhý set vlastními chybami. Od třetího setu nás v důležitých momentech zatlačili servisem a my se s tím nevypořádali," uvedl kapitán poraženého celku Filip Habr.

"Kromě servisu a příjmu jsme se domácím v ničem nevyrovnali. Udělali jsme stejně jako soupeř mnoho chyb, ale propadli jsme v útoku a obraně," konstatoval trenér Českých Budějovic Jan Svoboda.

Ostrava ztrácí dva body na první Kladno, které má odehráno o zápas méně. Jihočeši na svého dnešního přemožitele ztrácejí také dva body. "Po rozpačitém prvním setu jsme zpřesnili servis a útok a větší vůlí po vítězství v každé rozehře jsme se trpělivým výkonem dopracovali ke třem bodům," uvedl kouč vítězů Zdeněk Šmejkal. Dvaceti body přispěl k výhře Ostravy Petr Šulista.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články