Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Prostějovské volejbalistky jsou krůček od postupu

Prostějov - Volejbalistky Prostějova mají před domácí odvetou s Békéscsabou v kvalifikaci Ligy mistryň slibně nakročeno k postupu do třetího předkola. Po hladkém úterním vítězství 3:0 v Maďarsku jsou české mistryně na domácí půdě jednoznačnými favoritkami. Přímý přenos vysílá od 17:00 web ctsport.cz.

VK AGEL Prostějov
zdroj: Twitter autor: @CEVolleyballCL

Trenér Peter Goga si je vědom obtížnosti zápasu, i když Prostějovu stačí k postupu uhrát dva sety. "Rozhodnuto zdaleka není. V prvním zápase na domácí půdě mohly být maďarské hráčky svázané nervozitou. Nyní už nemají co ztratit. Očekávám, že budou maximálně riskovat při podání i v dalších činnostech a pokusí se nás dostat pod větší tlak," uvedl prostějovský trenér.

Výkon svých svěřenkyň v prvním duelu označil kouč za nejlepší pod jeho vedením. Přitom Goga před zápasem neskrýval obavy z kvalitního kádru maďarských mistryň a také z nepřesvědčivých výkonů prostějovských volejbalistek v úvodu extraligy.

"V naší hře byly v Maďarsku občasné chyby. Vyvarovali jsme se však dlouhých výpadků a počínali si lépe v rozhodujících momentech utkání. Neriskovali jsme tolik. I za cenu méně úderného útoku," dodal Goga.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články