Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Kolocová se Slukovou v Moskvě neztratily ani set

Moskva - Po neúspěšné obhajobě vítězství na turnaji Světového okruhu v Praze plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková výborně rozehrály grandslam v Moskvě. V úvodních dvou zápasech ve skupině neztratily české hráčky ani set.

Kolocová a Sluková začaly v ruské metropoli výhrou nad finským párem Riikka Lehtonenová, Taru Lahtiová, kterému oplatily porážku ze závěrečného utkání ve skupině na Štvanici. Turnajové šestky zvítězily 21:15 a 21:19. Ještě jednoznačnější výhru si české volejbalistky připsaly proti Američankám Jennifer Kessyové a Emily Dayové, které zdolaly 21:13 a 21:19.

"Hurá. Díky ostatním výsledkům ve skupině máme už teď jisté první místo a tedy výsledek v Top 10. Máme velkou radost," uvedly Kolocová se Slukovou, které postoupí přímo do 2. kola play-off.

Základní část zakončí Kolocová se Slukovou ve čtvrtek zápasem proti Němkám Karle Borgerové a Brittě Bütheové. Nasazené jedenáctky oba dosavadní duely prohrály.

Výsledky turnaje Světového okruhu v plážovém volejbalu v Moskvě

Skupina F: Kolocová, Sluková (6-ČR) - Lehtonenová, Lahtiová (27-Fin.) 2:0 (15, 19), Kolocová, Sluková - Kessyová, Dayová (22-USA) 2:0 (13, 19).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články