Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Jihostroj čeká poslední domácí zápas v Lize mistrů proti Innsbrucku

České Budějovice - Rozloučení s Ligou mistrů před domácím publikem čeká volejbalisty Českých Budějovic. Hráči Jihostroje ve Sportovní hale přivítají Tirol Innsbruck a zkusí získat první výhru v ročníku. Rakouský tým slovenského kouče Štefana Chrtianského získal v dosavadním průběhu Ligy mistrů tři body právě po vítězství nad Jihočechy a výhrou by si pojistil třetí místo. Přímý přenos sledujte od 17:55 na ČT sport a našem webu.

V předešlých čtyřech zápasech skupiny F český mistr vyhrál jen jeden set. V prvním utkání v Innsbrucku podlehli svěřenci Jana Svobody 0:3. "Jsme konečně kompletní a do zápasu jdeme s tím, že chceme získat první body v soutěži," řekl Svoboda.

Jeho tým se totiž v prvních zápasech Ligy mistrů musel obejít bez několika zraněných opor. Na univerzálu například zaskakoval smečař Tomáš Fila, až nyní se na svůj post vrátí reprezentant Michal Kriško.

Do Ligy mistrů jdou Budějovice po třech letošních výhrách v extralize a jedné v Českém poháru. V posledním utkání extraligy s předposledním Havířovem se kapitán týmu nahrávač Filip Habr blýskl na podání 11 esy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články