Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Volejbalisté Benátek se radují z první venkovní výhry, zvítězily i Budějovice

Praha – Volejbalisté Benátek nad Jizerou zakončili rok 2014 vítězně. Příbram porazili 3:1 především díky výkonu bratrů Nesvačilů, kteří se proti nejhůř blokujícímu celku soutěže prosadili hned dvaatřicetkrát, a Benátky tak poprvé v sezoně zvítězily na palubovce soupeře. Hráči Českých Budějovic zvládli zápas proti Odolene Vodě a po vítězství 3:1 se obhájci titulu vrátili na třetí místo za vedoucí Liberec a druhé Karlovarsko.

Je nám líto, video expirovalo.
Volejbalisté Benátek zvítězili v Příbrami

Zatímco v Lize mistrů dosud Jihostroj nebodoval, náladu si před vánoční přestávkou spravil v domácí soutěži. Povedlo se mu to i zásluhou smečaře Fily, který po nuceném přesunu na post diagonálního hráče za zraněného Kriška podal zatím nejlepší výkon. Uhrával těžké míče a pomáhal si technickými údery. Když Odolena Voda vyrovnala hru ve třetím setu, vrátil domácí do pohody nahrávač Habr svým obávaným servisem.

Na páté místo se posunul mladý pražský tým ČZU po výhře 3:0 v Ústí nad Labem, naopak pětisetovou bitvu nabídlo derby Havířov - Ostrava, po němž se radovali hosté. Pondělní televizní zápas obstarají Liberec a Zlín, kolo uzavře až 28. ledna dohrávka Karlovarska s Brnem.

Uniqa extraliga volejbalistů - 11. kolo:

Havířov - Ostrava 2:3 (23, -19, 20, -18, -9), Příbram - Benátky nad Jizerou 1:3 (-20, 16, -19, -23), Ústí nad Labem - ČZU Praha 0:3 (-18, -18, -27), České Budějovice - Odolena Voda 3:1 (19, 15, -22, 13). 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články