Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Zlínští volejbalisté si v extralize upevnili čtvrté místo

Praha - Zlínští volejbalisté si v extraligové tabulce upevnili čtvrté místo. V 11. kole svěřenci trenéra Romana Macka porazili nováčka ze Starého Města hladce 3:0 a před svými nejbližšími pronásledovateli mají tříbodový náskok.

Zlínský smečař Miroslav Čajan si pochvaloval, že se vítězný tým dopustil jen malého množství chyb. "Věděli jsme, že Staré Město bude chtít překvapit, ale pro nás to byly povinné tři body. To jsme splnili, i když to asi moc hezký volejbal ke koukání nebyl. Nebylo ani potřeba moc riskovat, soupeři jsme hlavně nepomáhali vlastními chybami," řekl Čajan.

Ostrava si poradila s Havířovem

Poslední Ústí nad Labem prohrálo s Benátkami nad Jizerou 0:3. Domácí přitom ve všech setech vedli, ve třetím dějství dokonce 14:8, jenže mladý tým Severočechů opět nezvládl proti zkušenějšímu soupeři koncovky a po polovině základní části soutěže má na kontě jediné vítězství.

Zápas mezi Havířovem a Ostravou se protáhl na pět setů a skončil vítězstvím hostů. Situace ve středu tabulky se tím značně vyrovnala, páté Brno totiž od devátého Havířova dělí jediný bod.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články