Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Volejbalisté Ostravy vyrovnali sérii s Libercem, o finalistovi rozhodne 7. zápas

Ostrava - Volejbalisté Ostravy na domácí palubovce nepřipustili konec semifinálové série s Libercem a vynutili si rozhodující sedmý zápas. Nad Duklou zvítězili 3:2, finálového soupeře posledních mistrů z Českých Budějovic tak určí sobotní bitva pod Ještědem. 

Ostravští volejbalisté se radují z vyrovnání série
zdroj: ČT24

Ostrava vyhrála první dva sety a vše nasvědčovalo tomu, že se série přesune do Liberce. Ale pak se probudila Dukla a domácí začili chybovat. Liberec tak srovnal stav utkání na 2:2 a vynutil si rozhodující sadu. V ní se ale Ostravští uklidnili a nakonec byli úspěšnější. Po výhře 15:12 v pátém setu a srovnali sérii.

"Mohl to být poslední set semifinále, to jsme nemohli dopustit. Je paráda, že jsme ten zápas vyhráli a teď musíme zabojovat v Liberci," burcuje smečař Ostravy Peter Michalovič.

Liberec v dramatické sérii s Ostravou otočil sérii z 1:2 na zápasy na 3:2, ale potřebný čtvrtý bod alespoň zatím nezískal. Díky druhému místu po základní části však bude mít v sobotu výhodu domácího prostředí. "Věřím tomu, že domácí prostředí udělá moc. Určitě přijde plná hala a dožene nás k tomu, abychom postoupili do finále my," věří trenér Liberce Michal Nekola.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž a ohlasy z utkání
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články