Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Z MS v ragby nabídne ČT sport porci 30 zápasů

Praha – Už v pátek začne ragbyové šílenství. V Anglii odstartuje osmé mistrovství světa a Česká televize bude potřetí v řadě u toho. ČT sport a náš web odvysílají 30 zápasů s komentářem Davida Kozohorského a Jiřího Štěpána. Od 18. září až do 31. října se určitě bude na co dívat. Úvodní duel Anglie s Fidži i se zahajovacím ceremoniálem sledujte v pátek od 20:00.

MS v ragby je třetí nejsilnější marketingovou značkou po letních olympijských hrách a MS ve fotbale. Turnaj v Anglii bude sportovní událostí tohoto roku. Hraje se na 13 stadionech a vzhledem k jejich velikosti se očekává, že padne návštěvnický rekord, který bude atakovat 2,5 milionu diváků. Bude se hrát kupříkladu ve Wembley, na olympijském stadionu v Londýně a především v Twickenhamu, svatyni světového ragby.

Je nám líto, video expirovalo.
Premiéra ragby na olympijském stadionu v Londýně

Už dvakrát se televizní sledovanost celého programu pohybovala v úhrnu kolem čtyř miliard diváků. Signál poletí do 207 zemí. Stejně jako před čtyřmi lety budou pro ČT spolukomentovat funkcionář a trenér Marek Švíř a bývalý rozhodčí Jiří Štuksa.

Podívejte se na kompletní program MS. (//sport/ms-v-ragby/320933-program-a-vysledky-ms-v-ragby-2015/)

Diváci ČT sport se mohou kromě přímých přenosů těšit i na týdenní padesátiminutové sumáře, krátké pořady o pravidlech ragby či na desetidílný seriál s bývalým ragbistou profesionálního týmu ve francouzském Oyonnax Miroslavem Němečkem, který bude vyprávět o hráčích, proti nimž v lize nastupoval.

Web ctsport.cz ve speciální rubrice nabídne kompletní informační servis, chybět nebudou sestřihy zápasů nebo vybrané klíčové momenty televizních utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Jestřábí oko bude rozhodovat sporné momenty i v ragby
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články