Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Plzeň si spravila chuť po porážce v poháru a Frýdek jasně přehrála

Ani nabitý program nezastavil házenkáře Plzně a v předehrávce šestého kola domácí extraligy přehráli Frýdek-Místek 31:20. Západočeši se tak rychle oklepali po vysoké porážce v poháru EHF, kde padli o 14 branek a posunuli se na první místo neúplné tabulky před Zubří.

Je nám líto, video expirovalo.
Házenkáři Plzně si poradili s Frýdkem-Místkem 31:20

V poháru EHF se Plzni nedařilo, když španělské Anaitasuně podlehli vysoko 26:40. Po návratu ze Španělska se ale rychle přeorientovali na domácí soutěž a v předehrávce šestého kola si Západočeši poradili s Frýdkem-Místkem, kterému se zatím příliš nedaří.

Zpočátku se však Plzeňští hledali a častými technickými chybami dovolovali hostujícímu soupeři snadné gólové akce v protiútocích. Také proto bylo v polovině zápasu skóre těsné, když domácí vedli jen 13:12.

Poté ale Plzeň zpevnila obranu a vypracovala si až devítigólový náskok, který ještě navýšila. Přechod z evropské na domácí scénu Západočeši nakonec zvládli a po jednoznačném vítězství se dostali na čelo tabulky.

Extraliga házenkářů - předehrávka 6. kola:

Plzeň - Frýdek-Místek 31:20 (13:12) Nejvíce branek: Rom a Ivancev po 5, Stehlík, Šafránek, Tonar a Chmelík po 4 - Bosák 6, Kichner, Dyba a Bednárek po 3.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články